CMS (Content Management System) - Instrument de comunicare online pentru Administratia Publica

Acest curs are ca scop prezentarea si analiza principalelor elemente din domeniul comunicarii online.
Descriere: 

Cursul se adreseaza functionarilor publici si personalului contractual din institutiile publice din Romania si este alcatuit din 2 parti: comunicare online si content management system (CMS).

In prima parte a cursului sunt prezentate concepte elementare si modalitati de comunicare online. De asemenea, se prezinta elementele necesare asigurarii unei transparente organizationale, precum si conceptele de open government si open data.

Partea a doua a cursului reprezinta o completare a primei parti si este alcatuita din elemente tehnice si de management ale tehnologiei informatiei, ofera suport in proiectarea de instrumente utilizate in comunicarea online. O buna intelegere a sistemelor de content management si a elementelor utilizate in comunicarea online asigura dezvoltarea de proiecte de succes in mediul online.

Cursul doreste sa ofere un suport in proiectarea de aplicatii web, popularizarea conceptului de content management system pentru personalul din compartimentele de specialitate (comunicare, relatii cu publicul etc), precum si dezvoltarea unui model standard referitor la continut (informatii pe care trebuie sa le contina o pagina de internet din cadrul administratiei publice).

 

Informatii Curs

Durata: 
19 ore
Limba: 
Romana
Sesiuni cu profesor: 
02 Februarie31 Decembrie
Profesor coordonator: 
Victor
Ciobanu
Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI)
1 curs in platforma